Izobraževanje

B2GreenHub odprti razpis: pridružite se in pospešite zeleno preobrazbo vašega podjetja

01. julij 2024

Čutite težo prihajajočih predpisov o trajnosti? Niste sami. Številna podjetja po vsej Evropi in širše si prizadevajo izpolniti stroge zahteve direktive EU o poročanju o trajnostnem razvoju podjetij (CSRD), zato je razumljivo, da se počutite nekoliko preobremenjene.

Naš ekosistem B2GreenHub je tukaj, da vas podpira! Predstavljajte si nas kot vašega zaupanja vrednega zaveznika, ki vas vodi skozi zapletenost zelenih predpisov in sprejema celostni pristop k zeleni preobrazbi vašega podjetja. Pridružite se nam danes in skupaj bomo preoblikovali izzive skladnosti v priložnosti za rast in vodstvo v trajnosti.

Kdo smo?

Smo močno združenje 106 vodilnih institucij EU, ki jih podpira raznolika ekipa več kot 150 poslovnih strokovnjakov in več kot 200 tehnoloških ekspertov. Naše talente združujemo v 7 prelomnih EU projektih, ocenjenih na impresivnih 14,8 milijona EUR. Od priznanih univerz do živahnih raziskovalnih centrov in zasebnih svetovalnih podjetij naša mreža ponuja raznolike strokovnjake za podporo vašim zelenim pobudam. Predstavljajte si nas kot vašo enotno rešitev za vse zelene potrebe.

V našem ekosistemu boste imeli dostop do več kot 50 objektov za testiranje in več kot 200 tehnoloških rešitev. Na vsakem koraku vas bodo vodili naši predani upravitelji ključnih strank, vešči marketinga, priprave projektnih predlogov, tržne analize in B2B mreženja. Z našo digitalno platformo B2GreenHub.eu, ki bo vaš zvesti spremljevalec, boste zlahka prešli v zeleno preobrazbo z dostopom do študij primerov in podrobnih analiz stroškov in koristi. Ko se pridružite našemu ekosistemu, ne pridobite le dostopa do virov, temveč tudi osebno podporo, prilagojeno vašim edinstvenim potrebam.

Koga vabimo, da se nam pridruži?

Vabimo ambiciozna proizvodna podjetja, ki želijo stopiti izven okvirjev in na pot zelene preobrazbe (startupi, MSP in srednje velika podjetja), ki delujejo v naslednjih 7 sektorjih: elektronika, hrana in pijača, farmacija in kemija, kovine, plastika in guma, stroji in oprema, gradbeni materiali in pohištvo.

Kaj pridobite?

Pridružite se nam na poti proti trajnosti, kjer bodo izbrana podjetja iz tega odprtega razpisa imela priložnost stopiti na zeleno pot z nami. S pridružitvijo naši skupnosti boste uživali številne prednosti, od povečanja proizvodne zmogljivosti, zmanjšanja poslovnih stroškov in tveganj, izboljšanja poslovne predvidljivosti do izboljšanja kakovosti izdelkov in dostopnosti do strank.

Kako začeti:

  1. Pridružite se naši skupnosti tako, da delite podatke o svojem podjetju TUKAJ.
  2. Ocenite pripravljenost svojega podjetja za digitalne in zelene pobude ter pridobite vpogled z primerjavo z vrstniki v vašem sektorju.
  3. Prejmite osebno vodstvo in podporo svojega izbranega upravitelja ključnih strank, ki vam bo pomagal pri prepoznavanju, uvajanju in povečevanju trajnostnih rešitev prek prilagojenega načrta.
  4. Raziščite naše storitve, vključno s podporo vrhunskih evropskih digitalnih in zelenih strokovnjakov, specializiranih za AI, blockchain, analizo LCA, strategije zmanjševanja ogljičnega odtisa in več.
  5. Dostopajte do najsodobnejših objektov za testiranje in specializirane opreme ter najnovejših digitalnih in zelenih tehnoloških rešitev.
  6. Izkoristite možnosti financiranja in pridobite pomoč pri pripravi projektnih predlogov.
  7. Sodelujte v eksperimentiranju in razvoju prototipov za zelene rešitve, da prihranite stroške in povečate učinkovitost.
  8. Povežite se z obsežnim ekosistemom podobno mislečih podjetij, strokovnjakov, facilitatorjev in oblikovalcev politik prek naše platforme B2GreenHub.eu, ki je trenutno v razvoju.
  9. Ostanite na čelu inovacij in najboljših praks, izmenjujte izkušnje in vpoglede z vodilnimi v industriji pri premagovanju zelenih izzivov.
  10. Ocenite učinek svojih strategij in jih izboljšujte, da ostanete korak pred konkurenco v trajnostnih praksah.

Še vedno niste prepričani? Tukaj je še nekaj razlogov, zakaj smo vaš zeleni zaveznik:

  • Mix ‘n’ Match: Z ekipo 150 facilitatorjev z raznolikim ozadjem in 200 izkušenih strokovnjakov za zeleno tehnologijo imamo vse sestavine za uspeh.
  • Držimo vas za roko: Ne bomo vas samo vrgli v zeleno globino; z vami bomo na vsakem koraku.
  • Celostni pristop: Ne gre samo za reševanje dreves; gre tudi za varčevanje vašega denarja.
  • Zelena dejanja: Številne zgodbe o uspehu in najboljše prakse govorijo o naši zeleni zgodovini doseganja rezultatov.

Pripravljeni, da se nam pridružite? Prijavite se TUKAJ in začnite svojo zeleno pot.

Prijavite se tako, da delite podatke o svojem podjetju TUKAJ do 30. junija 2025 z vmesnimi roki:

  1. rok: 31. julij 2024,
  2. rok: 30. september 2024,
  3. rok: 30. junij 2025, v primeru prostih mest.

Zgodnje prijave so zelo priporočljive, saj bodo pregledane po vsakem vmesnem datumu za izbor v pilotnih dejavnostih.

Več podrobnosti

Nazaj na vse novice